Cathay Pacific lanserar nytt direktflyg från Hong Kong till Phuket

Phuket, Thailand-

När Hong Kong börjar öppna sig för resten av världen efter år av Covid-pandemirelaterade restriktioner markerar detta också återkomsten av ett nytt direktflyg till Phuket.

Invigningsflyget CX771 anlände idag, den 1 januari 2023, vid avfart 15 på Phukets internationella flygplats. Flygningen hade 118 passagerare.

Passagerarna möttes med speciella souvenirpresenter och paket och en mycket välkomnande och vänlig hälsning från flygplatspersonalen.

Många utländska flygbolag har fortsatt att öka direktflygen till Thailand och Phuket eftersom turismen fortsätter att återhämta sig efter år av Covid-relaterade restriktioner.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika. Hans bakgrund är inom HR och Operations och har skrivit om nyheter och Thailand i ett decennium nu. Han har bott i Pattaya i cirka åtta år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser vänligen maila [e-postskyddad] Om oss: https://thephuketexpress.com/about-us/ Kontakta oss: https://thephuketexpress.com/contact-us/