TPN Media önskar dig och dina nära och kära ett säkert, gott och hälsosamt nytt år

Det är den tiden på året igen.

För många av våra läsare och tittare har de senaste åren varit en svår tid med personliga och ekonomiska påfrestningar på grund av Covid-19-pandemin.

Det senaste året har äntligen sett Thailand återuppta sina gränser och återuppta sin turism- och underhållningsindustri, vilket ger hopp till många för framtiden.

Under hela pandemin har vi strävat efter att ge korrekt, opartisk och aktuell information till våra tusentals regelbundna tittare och vi ville verkligen tacka dig för ditt stöd och ditt intresse. Vi skulle inte vara här om det inte var för dig.

Vi planerar att fortsätta växa och förbättras under 2023 samtidigt som vi håller våra kärnprinciper att vara neutrala och fokusera på nyheterna utan att ta sidor eller åsikter. Vi lovar att lyssna på de olika åsikterna från våra läsare som kommer från en enorm mängd olika bakgrunder och kulturer. Vi har läsare från hela världen och vi tackar var och en av dem för deras läsekrets och stöd. Vi är inte perfekta och vi strävar efter att lyssna på konstruktiv kritik för att bättre tjäna dig och Thailand och Pattaya-samhället.

Vi vill ge dig fler berättelser som du bryr dig om samtidigt som vi förstår de olika samhällsskikten som våra läsare kommer ifrån. Berättelser som kan vara intressanta för en turist, till exempel, kommer att vara helt annorlunda än de som en expat är intresserad av. Vi kommer att fortsätta att samarbeta och marknadsföra med lokala företag som vi anser erbjuder fantastiska produkter och tjänster för läsare samtidigt som vi lyssnar på feedback från du.

Vi planerar att utöka våra multimediaaspekter av vår plattform, såsom videor, foton, intervjuer och mer samtidigt som vi ser till att vårt kärnuppdrag att leverera självskrivna, självfilmade, icke aggregerade neutrala och opartiska nyheter är ett kärnvärdeförslag.

Detta nyår markerar också vår femårsfödelsedag som företag och vi lovar att bara förbättra och göra bättre för dig, Pattaya och Thailand.

Sannerligen, från djupet av mitt hjärta till ditt, önskar vi dig inget annat än framgång och lycka för 2023. Var säkra, ta hand om er själva och varandra, och tack för ert stöd oavsett var ni än befinner er i världen. Må 2023 bli fruktbart för dig och dina

Adam Judd, delägare, TPN Media. 31 december 2022.

Adam Judd, delägare i TPN Media

Den ursprungliga versionen av denna artikel dök upp på vår systerwebbplats, The Pattaya News, som ägs av vårt moderbolag TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.