Phuket tillkännager två skador på första dagen av "New Year Seven Days of Danger"-kampanjen för trafikolyckor

Phuket -

Phuket har meddelat totalt två skador och två olyckor under den första dagen av de sju dagarna (december 29th, 2022 till 4 januarith, 2023) av trafikolyckskampanjen "New Year Seven Days of Danger" 2023.

Phuket Department of Disaster Prevention and Mitigation (DDPM) kontor berättade för Phuket Express idag (30 december) uppgifter om den första dagen igår (29 december), av "New Year's Seven Days of Danger"-kampanjen för trafikolyckor.

En trafikolycka inträffade i Thalang-distriktet och en annan olycka var i Kathu-distriktet, där en enda kvinna skadades från varje olycka. Inga dödsfall rapporterades. Inga sjöolyckor har rapporterats. De flesta olyckorna skedde på motorcyklar och de flesta andra trafikavgifter var för att inte ha haft hjälm.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.