Mer än 300 trafikolyckor rapporterade med 37 dödsfall i Thailand den första dagen av "New Year's Seven Days of Danger"

Thailand -

  Thailands avdelning för katastrofförebyggande och lindrande åtgärder (DDPM) rapporterade idag (30 december) totalt 349 trafikolyckor, med 351 skadade och 37 dödsfall, den första dagen (29 december) av trafikolyckorna "New Year's Seven Days of Danger". kampanj.

Olyckorna orsakades mestadels av för hög hastighet (41.55 procent), följt av rattfylleri (23.50 procent). Cirka 81.51 procent av olyckorna involverade motorcyklar.

43.27 procent av trafikolyckorna inträffade mest på riksvägar. De flesta olyckorna inträffade mellan 6:01 och 9:00 på 9.46 procent.

Det högsta antalet olyckor var i Lamphun (13 gånger). Det högsta antalet skador var i Surat Thani (14 personer). Provinsen med flest dödsfall var Prachuab Kirikhan (3 dödsfall).

Den ursprungliga versionen av denna artikel dök upp på vår systerwebbplats, The Pattaya News, som ägs av vårt moderbolag TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.