Man räddad från drunkning vid Kamala Beach

Kamala –

En thailändsk man har räddats från att drunkna på Kamala Beach.

Kamala räddningspersonal berättade för Phuket Express att de underrättades om händelsen idag (30 decemberth) klockan 10:52 på Kamala Beach.

De kom till platsen för att hitta den thailändska mannen i 26-årsåldern. Han är en båtbesättningsmedlem som föll i havet nära stranden medan han band rep på en båt.

Räddningspersonal gav HLR i cirka två minuter innan hans puls kom tillbaka och han blev vid medvetande. Han fördes till ett lokalt sjukhus.

Mannens namn undanhölls av räddningspersonal.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.