Yacht vid namn Marco Polo försvinner enligt uppgift från dockningsområdet i Chalong, Phuket

Chalong –

En yacht uppges ha försvunnit från ett dockningsområde i havet i Chalong.

Thai Maritime Enforcement Center Phuket berättade för Phuket Express att de underrättades om att en yacht vid namn "Marco Polo" hade försvunnit från dockningsområdet i Nai Harn.

Den tyske ägaren, Marco Ceferin, meddelade polisen att yachten hade försvunnit i går (28 december)th) när han gick tillbaka till sin yacht klockan 11:00.

Vittnen såg tre personer stiga på yachten vid 8:00 igår (28 decemberth). Ägaren har redan lämnat in en anmälan till Chalong-polisen.

Om någon har sett "Marco Polo"-yachten, kontakta Thai Maritime Enforcement Center Phuket Region 3 hotline 1465.

Att skrika Marco är dock osannolikt att få ett polo-svar och kräver en större sökinsats, noterade några kommentatorer på sociala medier som är bekanta med barnspelet med samma namn som liknar Hide and Seek.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fem år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.