UPPDATERING: Amerikansk man som dog efter att ha hoppat från Phukets flygplats led av depression och ekonomiska problem

Phuket -

Den 35-åriga amerikanske mannen, endast identifierad med sitt förnamn Jason, som dog efter att ha hoppat från tredje våningen på Phukets internationella flygplats led av depression och ekonomiska problem.

Våra tidigare berättelser:

Phukets internationella flygplats har utfärdat ett pressmeddelande klockan 4:00 i eftermiddag angående incidenten (28 decemberth). De uppgav att en manlig utländsk passagerare "hoppade" från tredje våningen vid den internationella terminalens avgångsplattform. Utredarna har dock inte bestämt angett orsaken till fallet vid tidpunkten för pressen.

En amerikansk man som ådrog sig svåra skador efter att han föll från en tredje våning på Phukets internationella flygplats har dödförklarats.

Den amerikanske mannen reste in i Thailand via Bangkok Airport Immigration den 13 december 2022. Han anlände till Phuket den 17 december 2022 och checkade in på ett hotell nära Phukets internationella flygplats.

Nu till uppdateringen:

Phukets turistpolis berättade för Phuket Express att offret checkade ut från hotellet den 20 decemberth. Han berättade för Phuket Tourist Assistance Centre på flygplatsen att han inte hade några pengar för att åka tillbaka till sitt hem. Han sa att han led av depression. Efter att tjänstemän för turisthjälp lämnat området där de träffade honom såg vittnen i närheten att offret hoppade från terminalens tredje våning.”

Om du eller någon du känner känner dig deprimerad vänligen kontakta för hjälp. Phuket Express föreslår Samaritans of Thailand som kan nås här:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.