Ytterligare två saknade Royal Thai Navy-seglare identifierade, fem fortfarande saknade, dödssiffran stiger till 24

Prachuap Khiri Khan –

Ytterligare två kroppar av marinens officerare som hade försvunnit identifierades. Fem av dem är fortfarande saknade och dödssiffran steg till 24.

Vår första tidigare historia:

Ett fartyg från den kungliga thailändska marinen kantrade utanför Bang Saphan-distriktet. 73 besättningsmedlemmar har räddats medan cirka 33 fortfarande är i havet.

Nu till uppdateringen:

Royal Thai Navy har meddelat i morse (29 decemberth) klockan 11:30 att de har identifierat ytterligare två kroppar som hittades i går (28 december) . Deras kroppar är nu identifierade. Ingen av kropparna hittades idag förrän klockan 11.

Detta tar upp den totala dödssiffran till 24, medan 5 fortfarande saknas. 22 av de 24 är positivt identifierade som besättningsmän på HTMS Sukhothai. Sök- och räddningsinsatser pågår.

Royal Thai Navy rapporterar att inga kroppar hittades i sökandet efter den sjunkna korvetten HTMS Sukhothai som fortfarande är under vattenär i detta skede.

Den ursprungliga versionen av denna artikel dök upp på vår systerwebbplats, The Pattaya News, som ägs av vårt moderbolag TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.