Två främmande manliga kroppar hittade flytande nära Racha Island, Phuket

Phuket -

Två kroppar av manliga utlänningar hittades flytande i havet nära ön Racha, söder om Phuket.

Royal Thai Navy berättade för Phuket Express att klockan 12:35 idag (29 december)th) de underrättades från en turnébåtskapten att två kroppar hittades flytande nära Rang Gai Beach, öster om Racha Noi Island utanför Chalong-området.

Klockan 4 anlände den kungliga thailändska marinen och räddningsdykare till platsen för att hitta två kroppar bundna med rep kopplade samman med en flytande flytväst och en boj.

Royal Thai Navy berättade för Phuket Express att lokala fiskare i närheten sa att de band ihop dessa kroppar när de först såg dem eftersom de var rädda att dessa kroppar skulle flyta iväg längre och skiljas åt.

De två kropparna var manliga utlänningar som fördes tillbaka till landet klockan 5 för vidare identifiering och utredning.

Vid presstillfället utreddes händelsen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.