Thailand International Boat Show startar i Phuket som en världsklass yachtingdestination

PRESSMEDDELANDE:

Phuket -

Thailand International Boat Show 2023 kommer att uppmärksamma världen på att Phuket är tillbaka. Evenemanget, som symboliserar Phukets återuppkomst som en marin fritidsdestination i världsklass, kommer att hållas 12-15 januari 2023 på Royal Phuket Marina och kommer att belysa den unika kombinationen av livsstilsmöjligheter på land och möjligheter till båtliv som finns i överflöd på och runt Phuket.

Phuket är Sydostasiens lekplats för segling och en nyckelkontakt för den större regionen. Med fyra småbåtshamnar i världsklass och en superyachtmarina i planeringen är Phuket där ägare från platser som Hong Kong och Singapore väljer att behålla sina båtar och flyga in för att använda dem; det är dit människor från alla hörn av världen flyger in för att chartra och kryssa; och det är i hjärtat av regionens spirande superyachtscen.

I nära samarbete med Thailand Yachting Business Association och Thailand Charter Week, strävar JAND Events, arrangörer av Thailand International Boat Show, på att återuppväcka intresset för Phuket och Thailands marina scen efter pandemin.

"För pandemin var Thailands yachtindustri en mångmiljardbahtindustri som välkomnade yachter från kryssare till superyachter och deras ägare från hela världen", sa David Hayes, VD för arrangören JAND Events. "Thailand har öppnat helt igen och välkomnar besökare igen. Thailand International Boat Show har som mål att sätta Phuket och Thailand tillbaka i rampljuset och på världsscenen efter tre års inkubation på grund av covid-19-pandemin. Vårt mål är att sammanföra branschen och visa upp de bästa varumärkena och produkterna från marin- och livsstilssektorerna för en global publik samtidigt som vi befäster Phuket och Thailands position som en av de bästa båtdestinationerna i världen.”

Investerat i att växa Thailands marina turism och attrahera individer med hög nettovärde, framstående statliga intressenter som ministeriet för turism och sport, Thailands turistmyndighet och Thailand Convention and Exhibition Bureau och stödjer Thailand International Boat Show.

Ditapong Thitadilok, ordförande för Thailand Yachting Business Association, tillade,

"Sydostasien kompletterar Karibien och Medelhavet och är en ny pärla för kryssningsdestinationer, och Phuket är centrum för båtliv och marin fritidsturism i regionen. Phuket fortsätter att välkomna båtägare, superyachtägare och chartergäster från hela världen för att njuta av den fantastiska kryssningen som Phuket med omnejd har att erbjuda.”

Thailand International Boat Show 2023 kommer att bestå av upp till 50 båtar i vattnet, en paviljong på land med ett lyxigt nav och marina produkter och tjänster, samt ett socialt program på land som kommer att inkludera livemusik, en livlig matscen på Royal Phuket Marinas strandpromenad samt familjeaktiviteter på Barnens dag (14 januari). En av de sociala höjdpunkterna är en första galamiddag i sitt slag som kommer att äga rum på InterContinental Phuket Resort lördagen den 14 januari.

Thailand International Boat Show lovar att bli ett "inte missa"-evenemang och kommer att hållas 12-15 januari 2023 på Royal Phuket Marina. För mer information, besök www.thailandinternationalboatshow.com.

Det föregående är ett pressmeddelande publicerat av organisationen. Uttalandena, tankarna och åsikterna från den organisation som är involverad i pressmeddelandet är helt deras egna.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.