Thailändsk motorcykelförare dör efter att en rysk man krockat med sin bil i honom i Rawai

FOTO: Bank Phuket Rescue

Chalong –

En thailändsk motorcykelförare dog efter att en bil med en rysk förare krockade med honom i Rawai.

Chalong-polisen berättade för Phuket Express att de underrättades om olyckan klockan 9:40 i går kväll (28 december)th) på Patak Road i Rawai.

Polis, räddningstjänst och Phuket Express anlände till platsen för att hitta den skadade svarta bilen på vägen. Föraren, Igor Chub, 51, en rysk medborgare, väntade på platsen på relevanta tjänstemän.

I närheten hittade polisen den skadade motorcykeln. Ryttaren, Panuwat Jornpradit, hade dödförklarats på platsen.

FOTO: Bank Phuket Rescue

Tre fordon i närheten skadades, bland annat en minivan och en taxibil. Vittnen sa att den svarta bilen som kördes av Igor kraschade in i motorcykeln. Chalongpolisen fortsätter dock sin utredning för ytterligare rättsliga åtgärder.

Mr Chub talade inte med pressen eller gav ett uttalande om händelsen.

FOTO: Bank Phuket Rescue

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.