UPPDATERING: Amerikansk man som föll från Phukets flygplats dödförklarades senare

Phuket -

En amerikansk man som fick svåra skador efter att han föll från en tredje våning på Phukets internationella flygplats har dödförklarats.

Vår tidigare historia:

Phukets internationella flygplats har utfärdat ett pressmeddelande klockan 4:00 i eftermiddag angående incidenten (28 decemberth). De uppgav att en manlig utländsk passagerare "hoppade" från tredje våningen vid den internationella terminalens avgångsplattform. Utredarna har dock inte bestämt angett orsaken till fallet vid tidpunkten för pressen.

Nu till uppdateringen:

Phukets turistpolis berättade för Phuket Express att den utländska mannen senare identifierades som en 35-årig amerikansk medborgare. (Phuket Express undanhåller hans namn i avvaktan på ambassad och familjemeddelande). Han dödförklarades senare på ett sjukhus. Sakoopolisen fortsätter sin utredning för att hitta orsaken till fallet.

Den amerikanske mannen reste in i Thailand via Bangkok Airport Immigration den 13 december 2022. Han anlände till Phuket den 17 december 2022 och checkade in på ett hotell nära Phukets internationella flygplats.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.