Phuket lanserar väg- och sjöolycksskyddscenter under nyår

Phuket -

Phuket har lanserat ett center för förebyggande av väg- och sjöolyckor under denna nyårsfestival.

Vår tidigare historia:

Phuket-tjänstemän har tillkännagivit kampanjen New Year's Seven Days of Danger från den 29 decemberth, 2022 till 4 januarith2023

Centret lanserades igår (27 decemberth) vid Phuket Provincial Administration Center som leds av Phukets guvernör Narong Woonciew och chefen för Phuket Department of Disaster Prevention and Mitigation (Phuket DDPM) Mr.Udomphon Karn.

Mr. Udomphon berättade för Phuket Express. "Den 26 decemberth varje år har markerats "Världsdagen för minne av vägtrafikoffer". Målet med kampanjlanseringen för centret är att sätta checkpoints som syftar till att minska väg- och sjöolyckor under festivalen.”

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.