Utländsk man allvarligt skadad efter att ha fallit från Phukets flygplats avgångsplattform

Phuket -

En utländsk man har ådragit sig allvarliga skador efter att han föll från en tredje våning på Phukets internationella flygplats.

Phukets internationella flygplats har utfärdat ett pressmeddelande klockan 4:00 i eftermiddag angående incidenten (28 decemberth). De uppgav att en manlig utländsk passagerare "hoppade" från tredje våningen vid den internationella terminalens avgångsplattform.

Utredarna har dock inte bestämt angett orsaken till fallet vid tidpunkten för pressen.

Han hade ådragit sig svåra skador och vid 3:08 fördes han till det närliggande sjukhuset. Sakoopolisen fortsätter sin utredning.

Passagerarens namn och nationalitet undanhölls.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Behöver Covid-19/reseförsäkring för din resa till Tha

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.