Ytterligare två saknade thailändska marinens sjömän hittades döda, åtta fortfarande saknade, dödssiffran stiger till 21

Prachuap Khiri Khan –

Ytterligare två kroppar av marinofficerare som hade försvunnit hittades. Åtta av dem saknas fortfarande och dödssiffran steg till 21.

Vår första tidigare historia:

Ett fartyg från den kungliga thailändska marinen kantrade utanför Bang Saphan-distriktet. 73 besättningsmedlemmar har räddats medan cirka 33 fortfarande är i havet.

Nu till uppdateringen:

Royal Thai Navy har meddelat i morse (27 decemberth) klockan 11:30 hittade de ytterligare två kroppar på Sak Island i Chumphon. Deras kroppar undersöks nu för säker identifiering.

Detta tar upp den totala dödssiffran till 21, medan 8 fortfarande saknas. 18 av de 21 är positivt identifierade som besättningsmän på HTMS Sukhothai. Sök- och räddningsinsatser pågår.

Den ursprungliga versionen av denna artikel dök upp på vår systerwebbplats, The Pattaya News, som ägs av vårt moderbolag TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.