Pakistansk man arresterad i Patong för 3,270 XNUMX dagars uppehåll

Phuket -

En 35-årig pakistansk man arresterades i Patong i 3,270 XNUMX dagar för att ha överskridit sina lagliga visumvillkor, berättade Phukets immigrationsbyrå för Phuket Express.

De arresterade Anjum Raza, en pakistansk medborgare, på Phra Baramee Road i Patong i går (26 december)th).

Han har för närvarande 3,270 XNUMX dagar kvar på sitt lagliga visum, eller nästan nio år, för att stanna i Thailand enligt Phukets immigrationsbyrå.

Han fördes till Patongs polisstation för att åtalas för överseende. Det var oklart varför Raza hade stannat kvar på sitt visum.

På samma dag en 44-årig indisk man arresterades i Patong i 1,322 XNUMX dagar för att ha överlevt sina lagliga visumvillkor.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.