Indisk man arresterad i Patong för 1,322 XNUMX dagars uppehåll

Phuket -

En 44-årig indisk man arresterades i Patong i 1,322 XNUMX dagar för att ha överskridit sina lagliga visumvillkor.

Phuket Immigration Office berättade för Phuket Express att de har arresterat Anil Dutt, en indisk medborgare, på Phra Baramee Road i Patong i går (26 december)th).

Han är nu vid 1,322 XNUMX dagar efter att ha överlevt sitt lagliga visum för att stanna i Thailand, enligt Phukets immigrationsbyrå. Han fördes till Patongs polisstation för att bli åtalad för överdriven vistelse. Det var oklart varför Mr. Dutt hade stannat kvar på sitt visum.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.