Den berömda engelska sångaren Sam Smith besöker Samui Island

Sam Smith Facebook

Samui Island, Surat Thani –

En berömd engelsk sångare Sam Smith besökte Samui Island och tog många virala bilder på Instagram och Facebook.

Sam Smith, som är icke-binär, lade upp sina bilder på sina sociala mediekanaler den 23 decemberrd. De körde motorcykel på ön Samui i Surat Thani, södra Thailand. Deras fanklubb visste att de besökte Thailand för att fira jul och nyår. De hade dock ingen aning om hur länge de skulle stanna på Samui Island.

Sam Smith Facebook

De sågs bära en T-shirt med texten "Yippy I'm Gay". Många såg att de körde motorcykel också på natten. Deras senaste låt är "Night Before Christmas" som släpptes förra månaden. Samtidigt släpptes en annan topplåt, "Unholy", i augusti och har nått toppen av chartan i många länder i år.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.