Thailands premiärminister säger att nedräkningen av nyår och aktiviteter kan fortsätta men han själv kommer inte att fira det

Nationellt —

Premiärminister general Prayut Chan-o-cha sa idag, den 26 december, att statliga myndigheter och privata företag är fria att fatta sina egna beslut angående värd för nyårsnedräkningen och andra relaterade aktiviteter.

Han sa att regeringen inte har en definitiv ståndpunkt om huruvida de ska hålla eller ställa in nyårsfester. Men premiärministern bad alla sektorer att vara "försiktiga". Han sa inte specifikt vad han skulle vara försiktig med.

När det gäller hans firande sa general Prayut till thailändska reportrar att han skulle avstå från att fira i år. Hans position är förmodligen av respekt för HKH prinsessan Bajrakitiyabha som förblir medvetslös på ett sjukhus.

Den ursprungliga versionen av denna artikel dök upp på vår systerwebbplats, The Pattaya News, som ägs av vårt moderbolag TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på FacebookTwitterGoogle NyheterInstagramTikTokyoutubePinterestBlädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!
Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

 

Prenumerera
Tanakorn Panyadee
Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.