Brittisk turist allvarligt skadad efter att ha fallit från vattenfallet på ön Samui

Samui Island, Surat Thani –

En brittisk turist har ådragit sig svåra skador efter att han ramlat ner från ett vattenfall på ön Samui.

Samuis distriktschef Chayaphon Intarasupa berättade för Phuket Express att de underrättades om incidenten under den gångna helgen vid vattenfallet Na Mueang 2.

Mer än 30 tjänstemän och räddningsarbetare anlände till det branta vattenfallet. Det tog mer än fyra timmar att dra upp turisten innan han fördes till ett lokalt sjukhus.

Turisten identifierades av myndigheterna som Joshua Peter Kohler, 20, brittisk medborgare. Han gick till vattenfallet med 7 andra vänner. De gick till toppen av vattenfallet som är mycket högt och brant. Skyltar sätts upp för att varna turister att inte åka upp till detta område.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.