Royal Thai Navy hittar ytterligare två avlidna kroppar som tros vara sjunkna korvetters besättningsmän

Nationellt —

Befälhavaren för 1:a sjöregionen tillkännagav upptäckten av ytterligare två döda kroppar som tros vara de av försvunna besättningsmän från den olycksdrabbade HTMS Sukhothai.

Viceamiral Pichai Lorchusakul, befälhavare för 1:a sjöregionen, sa att kropparna hittades klockan 8 i går kväll, den 24 december, och skulle transporteras till fastlandet av HTMS Kraburi och HTMS Narathiwat. En av kropparna identifierades senare som Waraphong Bunsakorn, en besättningsman på korvetten, enligt befälhavaren.

Detta leder till att den totala dödssiffran är 11 personer, medan 18 fortfarande saknas. 6 av de 11 är positivt identifierade som besättningsmän på HTMS Sukhothai. Sök- och räddningsinsatser pågår.

Den ursprungliga versionen av denna artikel dök upp på vår systerwebbplats, The Pattaya News, som ägs av vårt moderbolag TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

 

Prenumerera
Tanakorn Panyadee
Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.