Berömd söndagsmarknad i Phukets gamla stadsdel som öppnar speciellt på en lördag, nyårsafton

Phukets gamla stadsdel –

Den berömda Phuket Walking Street söndagsmarknaden "Lard Yai" i Phukets gamla stadsdel kommer att öppnas speciellt lördagen den 31 decemberst nyårsafton.

Marknaden 'Lard Yai Market' har tillkännages. "Lard Yai firar nyårsfestivalen och är glada över att kunna meddela att vi kommer att ha öppet både lördagen den 31 december och söndagen den 1 januari!."

"Vi hoppas att se dig där för att fira en oförglömlig avslutning på året med oss!"

Phuket Walking Street

16:00 – 22:00

Gamla Phuket Town

Thalang Rd

phuket thailand

Söndagsmarknaden på Phuket Walking Street, även känd som 'Laad Yai', har genererat minst två miljoner baht per vecka.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.