Misstänkt greps med 3,000 XNUMX metamfetaminpiller i Thalang

Thalang –

En misstänkt har gripits med 3,000 XNUMX metamfetaminpiller i Thalang-distriktetct.

Thalang-polisen berättade för Phuket Express att de har arresterat en misstänkt i Pa Klok-distriktet med 3,000 58 metamfetaminpiller och XNUMX gram kristallin metamfetamin.

Den misstänkte fördes till Thalangs polisstation för att åtalas för olagligt innehav av kategori 1-droger med avsikt att sälja.

Den misstänktes namn och ålder lämnades dock inte ut till pressen.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.