16-åring åtalad efter att ha attackerat fyra tonåringar med sax nära en skola i Phuket Town

Phuket -

En 16-årig tonåring har presenterat sig för polisen efter att han attackerat fyra tonåringar med en sax nära en schackool i Phuket Town.

Phukets polischef överste Sarawut Chooprasit berättade för The Phuket Express att fyra manliga tonåringar har skadats efter ett slagsmål i måndags (19 december)th) nära en skola i Phuket Town.

De fyra skadorna var mellan 14 och 17 år gamla. En blev knivskuren genom lungan med en sax men har nu återhämtat sig. Den 16-åriga manliga tonåringen från en annan skola i Phuket Town presenterade sig för polisen i går (21 december)st) med sina föräldrar. Den misstänkte, vars namn undanhölls på grund av sin ålder, ska ha erkänt sina brott.

Han åtalas för misshandel med psykiska och kroppsliga skador.

Den misstänkte började bråket efter att han sa att grupperna bråkade och utmanade varandra om ett obeskrivet problem. Den 16-åriga manliga tonåringen klarade sig oskadd efter bråket. En sax hittades på platsen och identifierades som det primära vapnet som användes. Det finns ytterligare åtta tonåringar inblandade i händelsen, tillade polisen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.