TAT tecknar samarbetsavtal med stora sydkoreanska turismaktörer

PRESSMEDDELANDE:

Avtalen med KATA, Korean Air och SOOBAK kommer att hjälpa till att positionera Thailand som en året-runt-destination för koreanska resenärer.

Bangkok, 21 december 2022 – Thailands turistmyndighet (TAT) har undertecknat tre nya turismsamarbetsavtal med stora sydkoreanska turismaktörer – Korea Association of Travel Agents (KATA), Korean Air och SOOBAK – som syftar till att ytterligare utöka och stärka turismlänkarna mellan de två länderna.

Mr. Yuthasak Supasorn, TAT-guvernör, sa "Dessa nya samarbetsavtal för turism, som kommer före Visit Thailand-Korea Year 2023-2024, kommer att gynna thailändsk turism. De kommer att hjälpa TAT att positionera Thailand som en destination året runt för koreanska resenärer, särskilt bland Generation Z, millennials, kvinnor som reser själva, incitament, lyx, longstay golfare och smekmånadssegment.

Mr. Yuthasak undertecknade de nya affärerna under ett besök i Sydkoreas huvudstad den 19 december 2022.

Memorandum of Understanding (MOU) med KATA fokuserar på delning och utbyte av branschnyheter, kunskap och know-how för att främja mer besökstrafik mellan Thailand och Sydkorea, utvecklingen av nyligen framväxande marknadssegment för att klara av förändrade marknadstrender, och tillhandahållande av ömsesidigt stöd i kristider.

Memorandum of Cooperation (MOC) med Korean Air syftar till att stärka flygbolagets flygverksamhet till Thailand, inklusive öppnandet av nya rutter till fler destinationer i kungariket. Affären syftar också till att erbjuda amerikanska resenärer fler möjligheter att besöka Thailand, med hjälp av Korean Airs ruttnätverk.

MOU med SOOBAK kommer att fokusera på att främja Thailands turismprodukter och tjänster genom användning av NFT. Olika förmåner och erbjudanden kommer att erbjudas exklusivt till NFT-innehavare, i linje med Thailands strävan att använda ny teknik och skapa ett nytt "turism-ekosystem" mot en mer hållbar industri.

Antalet koreanska turistankomster till Thailand 2022 förväntas vara över 500,000 2023, och detta förväntas öka 1.1 till minst XNUMX miljoner.

Den ursprungliga versionen av denna artikel dök upp på vår systerwebbplats, The Pattaya News, som ägs av vårt moderbolag TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.