Phuket håller "Dern Rim Lay"-festivalen på Kata Beach 

Kata –

Phuket planerar att hålla festivalen "Dern Rim Lay" (Walking Along The Beach) på Kata Beach.

Festivalen kommer att hållas från 24 december till 25 december 2022 på Pak Bang Road (Kata Beach Road) nära Karon kommun.

Det blir två konserter från en lokal thailändsk sångare och ett lokalt thaiband båda dagarna med mer än 100 matstånd och mer. Ett stort utbud av mat för att stödja alla smaker kommer att finnas tillgängligt.

Detta är ett perfekt sätt att fira julhelgen och uppleva lokal kultur och mat i Kata!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.