Pakistansk turist får pass och 80,000 XNUMX baht tillbaka efter att han glömt dem på en Phuket-buss

Phuket -

En pakistansk turist har fått sitt pass och 80,000 XNUMX baht kontant tillbaka efter att han glömt sina väskor på en Phuket-buss.

Phukets turistpolis berättade för Phuket Express att i går (20 decemberth) de meddelades av en 40-årig pakistansk turist att han glömde sin väska på en buss efter att ha anlänt till Phuket från Surat Thani. Han insåg senare att han lämnade väskan på bussen.

Phukets turistpolis kontaktade Phukets bussterminal innan de kontaktade föraren. Den pakistanska turistens väska hittades fortfarande inne i bussen. Alla hans tillhörigheter inklusive hans pass och 80,000 XNUMX baht i kontanter fanns fortfarande i väskan.

Den oidentifierade pakistanska turisten tackade busschauffören och Phukets turistpolis för deras hjälp, men det var inte känt om några belöningar eller tips gavs.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.