Australisk turist räddad efter att ha förlorat medvetandet på Patong Beach

Patong –

En australisk turist som förlorade medvetandet på Patong Beach har räddats av strandlivräddare.

Patong Lifeguard Association berättade för Phuket Express att i går (20 decemberth) hittade de en äldre kvinnlig australisk turist, vars namn undanhölls, som plötsligt förlorade medvetandet utan puls på stranden.

De gav henne HLR medan de väntade på en ambulans i förväg från Patong Hospital. Turistens puls var tillbaka efter HLR och hon fördes i hast till Patong Hospital.

Hennes tillstånd vid presstiden var stabilt, även om orsaken till den plötsliga kollapsen inte gavs av representanter från Patong Hospital.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.