74-årig brittisk man arresterad på ön Samui för 38 dagars uppehåll

Surat Thani –

En 74-årig brittisk man greps på Samui Island i Surat Thani för 38 dagar för att ha överskridit sina lagliga visumvillkor.

Surat Thani immigrationstjänstemän berättade för Phuket Express att de har arresterat DENNIS ROBERT DESMOND, 74, en brittisk medborgare framför ett hotell på Cherng Mon – Chaweng Road i Bo Phut-distriktet, Koh Samui-distriktet.

Han är nu vid 38 dagar efter att ha överskridit sitt lagliga visum för att stanna i Thailand enligt polisen. Han fördes till Bo Phuts polisstation för att ställas inför anklagelser om att ha stannat kvar. Det var oklart varför herr DESMOND hade stannat kvar på sitt visum.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.