Färjetrafiken i Koh Samui öppnar igen varje halvtimme

Samui —

Färjor har återupptagit normal drift efter två dagars avstängning på grund av starka vindar och vågor i Thailands viken, enligt Surat Thanis guvernör.

Klockan 5:30 idag, den 20 december, rapporterade lokala medier att färjetrafiken i Koh Samui i Ang Thong-distriktet har öppnat igen efter att ha varit avstängd i två dagar.

Det har stått ett stort antal bilar i kö för att gå ombord på C-Transfer Companys färjor till fastlandet vid biljettförsäljningsstället, vilket orsakat en kö som sträckte sig över 2 kilometer på trafikvägen.

Passagerarna var nationellt olika och några anlände före gryningen.

Färjetjänstleverantören har justerat färjeschemat för att ta emot strandade passagerare.

Normalt avgår färjor från bryggan varje timme, men idag har de anpassats till att avgå varje halvtimme. Detta för att påskynda flödet av passagerare, bilar och lastbilar med jordbruksprodukter. Dagens sista färja avgår 7:30, enligt lokala medier.

Den första resan börjar klockan 4:30. C-Transfer Company sa att det är villigt att stoppa tjänsterna om väderförhållandena blir ogynnsamma.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Tanakorn Panyadee
Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.