Vice premiärminister besöker Phuket för att övervaka översvämningssituationen

Phuket —

Vice premiärminister general Prawit Wongsuwan och hans team besökte översvämningsoffer i Phuket och lade en plan för att ta itu med kusterosionsproblemet.

General Prawit anlände till Phuket på kvällen den 19 december och hälsade på medborgarna vid Mueang Komaphat-templet i Talang-distriktet. Han välkomnades av Phukets vice guvernör Anupaprodkwan Yodrabram.

Han deltog sedan i ett möte för att följa upp översvämningssituationen i den södra regionen och hjälpte till att utarbeta en plan för att förhindra kusterosion vid Sai Kaew Beach i Talangdistriktet.

Den provinsiella vattenverksmyndigheten (PWA) i Phuket informerade sedan den vice premiärministern om en vattenutvecklingsplan, inklusive användningen av alternativa vattenkällor för att möta framtida behov hos människor i Phuket.

De PWA uppgav att det under de senaste fyra åren (4-2018) har funnits 2021 vattenutvecklingsprojekt, såsom ett översvämningssystem i samhället i Phukets Mueang-distrikt och effektivitetsförbättringen av vattendistributionssystemet vid Phuket Provincial Waterworks Authority.

Vice premiärminister Prawit uppmanade myndigheterna att återställa skadade stränder så snabbt som möjligt.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Tanakorn Panyadee
Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.