UPPDATERING: Hennes kungliga höghet prinsessan Bajrakitiyabha i stabilt tillstånd på sjukhus, säger Royal Household Bureau

Det kungliga hushållets byrå har meddelat i morse (19 december) att hennes kungliga höghet prinsessan Bajrakitiyabha Narendira Debyavati nu är i stabilt tillstånd.

Vår tidigare historia:

Det kungliga hushållets byrå har meddelat att hennes kungliga höghet prinsessan Bajrakitiyabha Narendira Debyavati drabbades av ett hjärtproblem på en träningsplats för den militära hundbataljonen i Pak Chong-distriktet i Nakhon Ratchasima-provinsen.

Nu till uppdateringen:

Hennes kungliga höghet prinsessan Bajrakitiyabha Narendira Debyavati är nu i stabilt tillstånd. Hennes hjärtslag kontrolleras med medicinsk behandling. 

En hjärtundersökning visar att hjärtat inte fungerar fullt ut. Ett kranskärlsangiogram fann dock inga avvikelser. Läkare har tillhandahållit medicinsk behandling och utrustning för att stödja hjärt-, njur- och lungfunktionerna. Den thailändska regeringen fortsätter att be välönskare och anhängare att be för hennes hälsa i hela landet.

Den ursprungliga versionen av denna artikel dök upp på vår systerwebbplats, The Pattaya News, som ägs av vårt moderbolag TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.