En långvarig Myanmar ex-pat arresterad med 80 metamfetaminpiller i Thalang

Thalang –

En man i Myanmar som har bott i Thailand i 33 år greps med 80 metamfetaminpiller och kristallmetamfetamin i Thalang.

Thalang-distriktets chef, Bancha Tanooin, berättade för Phuket Express att ett team av officerare från Thalang-distriktet arresterade Ao Sen, Myanmars medborgare, i ett hus i Cherng Talay. Han beslagtogs 48.46 gram kristallin metamfetamin och 80 metamfetaminpiller. Han står åtalad för olagligt innehav av kategori 1-droger med avsikt att sälja.

Herr Ao Sen erkände för polisen att han först köpte droger till sig själv men senare sålde till andra thailändska och migrantarbetare. Han sålde droger i ungefär ett halvår innan han greps. Han har bott lagligt i Thailand i cirka 33 år med arbetstillstånd.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.