Hans kungliga majestät kungen av Thailand och hennes kungliga majestät drottningen testar positivt för covid-19, mycket milda symptom

Thailand -

Det kungliga hushållets byrå meddelade i eftermiddags (17 decemberth) som uppger att Hans Kungliga Majestät Kungen och Hennes Kungliga Majestät Drottningen har diagnostiserats positiva för covid-19.

Tillkännagivandet säger att läkare tillhandahöll regelbunden COVID-19-screening för deras majestät i går kväll (16 december) klockan 11:30. De har fått diagnosen covid-19.

De har båda mycket milda symtom och är inte i allvarligt tillstånd. Läkare har tillhandahållit medicinsk behandling. Läkare har bett sina majestäter att avstå från kungliga plikter under denna tid.

Den ursprungliga versionen av denna artikel dök upp på vår systerwebbplats, The Pattaya News, som ägs av vårt moderbolag TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.