1,316 XNUMX dagar kvarvarande kinesisk kvinna arresterad efter att ha hittats tigger om pengar på en bensinstation i Phuket

Phuket -

En kinesisk kvinna som är på en 1,316 XNUMX dagars visumöverskridande greps efter att sociala medier delat hennes historia om att begära pengar från mestadels utlänningar många gånger på en bensinstation i Phuket.

En berättelse om en utländsk kvinna som ber om pengar från mestadels utlänningar inne på en bensinstation fyra gånger under flera dagar på Bypass Road i Rassada gick viralt i sociala medier tidigare i veckan.

Phukets provinsbefälhavare generalmajor Sermpan Sirikong berättade för The Phuket Express i går (16 december)th) om händelsen. De har spårat och hittat Fan Yang, 47, kinesisk medborgare. Hon bodde på ett budgethotell i Kamala.

Hon erkände för polisen att hon var personen i berättelsen på sociala medier och sa att hon inte hade pengar att betala för sin bensin. Hon sa att hon också bad utlänningar om deras bankkonton och hävdade att hon hade för avsikt att betala tillbaka dem senare. Vissa utlänningar ville ha pengar tillbaka men vissa ville inte ha något enligt henne.

Polisen fann också att hon var på 1,316 XNUMX dagars överskridande av sitt visum, hennes lagliga tillstånd att stanna i Thailand. Hon fördes till Kamalas polisstation för att åtalas för övervistelse och eventuell utvisning och svartlistning.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.