Tre personer skadade efter att pickupen välter och kraschade in i en annan pickup i Kathu – VIDEO

Kathu –

Tre personer har ådragit sig skador efter att en lastbil vält och kraschat in i en annan rörlig lastbil i Kathu.

Kathu-polisen underrättades om olyckan i går (15 decemberth) under rusningstid sent på eftermiddagen på Wichit Songkram Road framför Thai Rath Wittaya School i Kathu.

Räddningspersonal och Phuket Express anlände till platsen för att hitta en vältad svart pickup på centralreservatet. En manlig förare satt fast i bilen. Räddningsarbetare använde en hydraulisk kutter för att frigöra honom, men den oidentifierade föraren hade fått allvarliga skador och fördes till ett närliggande sjukhus.

På vägen hittade räddningsteammedlemmar också en skadad vit pickup med två skadade personer. Deras skador beskrevs som icke-livshotande.

CCTV-bilder på vägen visade att den svarta pickup-föraren tappade kontrollen i en kurva innan den välte och kraschade in i den vita pickupen.

Phukets polis fortsätter dock sin utredning för ytterligare rättsliga åtgärder.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fem år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.