Sömnig förare kraschar in i elstolpe och hem i Thalang

Thalang –

En elstolpe var nästan halverad och ett hus skadades efter att en pickup-förare somnade vid ratten på sitt fordon idag i Thalang.

Thalangpolisen underrättades om olyckan i morse (16 decemberth) på Thep Kasattri Road söderut i Sri Soonthorn.

Räddningstjänsten kom till platsen för att hitta den skadade lastbilen vid vägkanten. I närheten hittade de en skadad elstolpe och ett skadat hus.

Föraren, Mr. Kittichai Kamjaras, 27, hade ådragit sig handskador. Han sa att han skulle komma från Surat Thani och på väg till staden Phuket. Han erkände att han hade somnat vid ratten innan olyckan.

Det berättade Thalang-polisen för Phuket Express. Mr Kittichai åtalas för vårdslös körning som orsakat egendomsskada.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.