Patong håller "Sexy Run on the Beach"

Patong –

Eventet "Sexy Run on the Beach" kommer att hållas i Patong den kommande söndagen.

Patong kommuns PR-team berättade för Phuket Express att "Sexy Run on the Beach" kommer att hållas på söndag (18 december)th ) från 4:00 till 6:00 Detta kommer att vara det första löparevenemanget i Patong på ett tag.

Alla kön och åldrar som är redo att skapa en bra upplevelse tillsammans kan springa. Registrering är gratis.

  1. Löpningen är längs stranden i cirka tre kilometer
  2. Du kan bära allt som ser ut för att bygga självförtroende
  3. De som ansöker om att få delta kommer att registreras den 18 december 2022, från 4:00 till 6:00 vid Sea Pearl-korsningen. Registrering är gratis.
  4. Pristagare i tävlingen kommer att få en kupong eller kupong istället för kontanter för att köpa produkter i 69 slam-butiken, där de 1-3 som slutar får följande priser

1:a pris 5,000 XNUMX baht

2:a pris 3,000 XNUMX baht

3:e pris 2,000 XNUMX baht

För mer information vänligen kontakta 08 7686 9535

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.