Patong Beach Road stänger för karneval imorgon

Patong –

Patong Beach Road kommer att vara tillfälligt stängd för Patong Carnival 2022-paraden imorgon (16 december)th).

Patongs kommuns PR-team berättade för Phuket Express att Patong Beach Road (Taweewong Road) kommer att vara tillfälligt stängd i morgon från 4:00 till 9:00 för Phuket Carnival 36th Parad 2022. Undvik området och använd alternativa vägar.

Den årliga Patong-karnevalen kommer att hållas denna månad för att markera den officiella invigningen av Phukets turismhögsäsong.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

 

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.