Hennes kungliga höghet prinsessan Bajrakitiyabha drabbas av medicinsk nödsituation på sjukhus

PRESSMEDDELANDE:

Det kungliga hushållets byrå har meddelat att hennes kungliga höghet prinsessan Bajrakitiyabha Narendira Debyavati drabbades av ett hjärtproblem på en träningsplats för den militära hundbataljonen i Pak Chong-distriktet i Nakhon Ratchasima-provinsen.

Enligt byrån förlorade Hennes Kungliga Höghet medvetandet under en hundträning när hon förberedde sig för evenemanget "Thailand Working Dog Championship by Royal Thai Army 2022" som hålls från och med nu till den 19 december.

Läkare tillhandahöll prinsessan preliminära botemedel på det lokala Pak Chong Nana-sjukhuset innan hon transporterade hennes kungliga höghet till Chulalongkorn-sjukhuset i Bangkok för omfattande behandlingar.

KÄLLA: NNT

Den ursprungliga versionen av denna artikel dök upp på vår systerwebbplats, The Pattaya News, som ägs av vårt moderbolag TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.