UPPDATERING: Chalong till Patong Road-konstruktionen är till 80 procent klar

Chalong, Patong –

En reservväg från Chalong till Patong under uppbyggnad är nu till 80 procent färdig.

Vår tidigare historia:

Phukets guvernör Narong Woonciew och presidenten för Phuket Provincial Administration Organization (PPAO) Rewat Areerob undersökte den 24 oktober den lokala vägen bakom Silsuparam-templet i Chalong.

Nu till uppdateringen:

Herr Rewat sa till Phuket Express, "Denna väg byggdes för att förhindra jordskred i framtiden och ge andra möjligheter att resa från Chalong till Patong."

Något exakt slutdatum för vägen gavs dock inte.

Under tiden, reparationsarbetet på Patong Hill-vägen förväntas vara klart före nyår och den thailändska transportministern besökte Phuket.

En ny lokal väg från Kathu till Patong öppnade officiellt på fars dag den 5 december 2022.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.