Ingen personal på nöjesställen i Patong testar positivt i narkotikatillslag, säger polisen

Patong –

Ingen personal på nöjesställen i Patong testade positivt för droger i ett tillslag, säger polisen.

Ett team av tjänstemän från Kathu District Chief i går kväll (13 decemberth) förade ett urindrogtest på multipelrepresentationvenue staffers med nrmeddelande i förväg.

Patongs polischef överste Sujin Nilbodee sa till Phuket Express: "Detta är en del av en nöjesplatskampanj som vi kallar "röntgen" för att undertrycka illegal droganvändning och försäljning."

”Personaler från tre nöjesställen fick drogurintest, totalt 85 anställda varav 35 var män och 50 var kvinnor. Ingen av dem testade positivt för droger." uppgav Sujin.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.