Berömd rysk jazzsaxofonist närvarande på Jazz on the Beach i Karon

Karon –

Igor Butman, en berömd rysk jazzsaxofonist var närvarande vid "Jazz on the Beach" på Karon Beach i går kväll (13 december)th) med många utlänningar, särskilt ryssar som deltar i konserten.

Evenemanget hölls vid Nong Harn Lake vid Karon Beach och öppnades av Phukets guvernör Naroong Woonciew och Mr. Sasiwat Wongsinsawat, ambassadören för kungariket Thailand i Ryska federationen i Moskva. Många thailändare och utlänningar anslöt till konserten.

Guvernör Naroong sa till Phuket Express "Konserten syftar till att stödja turism eftersom ryska turister nu är de främsta besökarna i Phuket."

Många ryska turister anslöt sig till evenemanget, noterar The Phuket Express.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.