Wind Symphony-konsert hålls på Promthep Cape – FOTO-TUR

Phuket -

En blåssymfonikonsert med titeln 'Symfonin vid solnedgången' hölls kl Promthep Cape i Rawai igår, måndag (12 december).

Konserten hölls av Royal Navy Third Area Command baserad i Phuket, Rawai Municipality och Kasetsart University. Konserten inleddes av viceamiral Arpakorn Yookongkaew från Royal Thai Navy och Rawais borgmästare Aroon Solos.

Många thailändare och utlänningar anslöt till konserten.

Promthep Cape är en av Phukets viktigaste turistdestinationer som är välkänd för både thailändska och utländska turister. Många människor gillar att se den vackra solnedgången på denna plats.

På söndag (11 decemberth), hölls konserten "The Discovery Land" i Phukets gamla stadsdel.  

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.