Tjuvar stjäl nästan allt från huset i Patong efter att ägaren hade lämnat i ett år

Patong, Phuket –

  En husägare kom tillbaka till hennes hus efter ett år innan hon upptäckte att nästan allt inuti var borta.

Patongpolisen berättade för Phuket Express att Patchamon Chompanat lämnade in en polisanmälan om att tjuvar bröt sig in i hennes hus. Hon lämnade sitt hus låst när hon återvände till en annan provins för två år sedan. Hon kom tillbaka för att besöka huset förra året en kort stund när hon sa att allt var bra och återvände till den andra provinsen igen.

För två dagar sedan kom hon tillbaka till huset igen innan hon upptäckte att tjuvar hade brutit sig in i hennes hem. Tjuvar stal nästan allt inklusive dörrar och fönsterrutor. Ms Patchamon varnade allmänheten att regelbundet kontrollera sina hem om man har lämnat under en längre tid.

Patongpolisen ska undersöka stölderna.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.