Svensk man faller från andra våningen på hotell i Patong, överlever med skador

Patong –

En svensk man har överlevt efter att han ramlat från andra våningen på ett hotell i Patong.

Patongpolisen berättade för Phuket Express att de underrättades om att en utländsk man föll från ett hotell i natt (12 december) på Sawatdirak Road nära Sai Namyen-korsningen.

Räddningstjänst och polis kom till platsen för att hitta mannen som senare identifierades som Bo Peter Svensson, 64, svensk medborgare. Han fick flera skador och fördes till ett lokalt sjukhus.

Hotellägaren, Ms. Supaphon Wachirawarkan, 52, berättade för polisen att den svenske mannen checkade in på hotellet på andra våningen ensam igår, den 12 december. Personalen hävdar att han var berusad. Efter det hörde Ms Supaphon något falla innan hon fick reda på att det var den svenske mannen.

Polisen hittade inga tecken på störning i herr Svenssons hotellrum, däremot hittades alkoholhaltiga drycker utströdda inne i rummet. I det här skedet tror polisen att det rörde sig om en olycka.

Svensson kunde inte ge sin version av händelserna på grund av sina skador.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.