Patong motorcykeltjuv greps

Patong –

En motorcykeltjuv i Patong har gripits.

Patongpolisen berättade för Phuket Express att i natt (12 decemberth) arresterade de Krisada 'Nong' Kluajanong, 35, från Sakon Nakhon, i nordöstra Thailand. Han greps nära ett arbetsläger mittemot Soi Coconut på Na Nai Road. Han beslagtogs av en stulen motorcykel.

Gripandet kom efter att en motorcykelägare lämnade in en polisanmälan om den stulna motorcykeln som stod parkerad framför ett bostadsområde i Soi Na Nai 2.

Polisen spårade upp Nong från CCTV-filmer i närheten och de arresterade till slut den misstänkte som står åtalad för stöld.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.