Mobiltelefon glömd i Phuket taxi återvände till turist i Förenade Arabemiraten

Phuket -

  En mobiltelefon lämnas tillbaka till en turist i Förenade Arabemiraten som glömde sin mobiltelefon i en taxibil när han besökte Phuket.

Phukets turistpolis berättade för Phuket Express att de fått ett e-postmeddelande till [e-postskyddad] förra veckan från den oidentifierade turisten som nu befinner sig i Förenade Arabemiraten för att spåra upp en iPhone 14 Pro Max. Turisten glömde telefonen i en taxibil som gick från ett hotell till Phukets internationella flygplats den 3 december.

Phukets turistpolis kontaktade turisten via WhatsApp-applikationen. Turisten kunde identifiera var mobiltelefonen var från en plats kopplad till en annan enhet. Turistpolisen hittade till slut taxichauffören och chauffören kollade in i taxibilen och upptäckte att mobiltelefonen fortfarande låg kvar i baksätet.

Mobiltelefonen gavs till turistens vän som befinner sig i Phuket innan mobilen skickades till Förenade Arabemiraten. Turisten är mycket glad och uppskattar hjälpen från Phukets turistpolis.

 

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.