Wind Symphony-konsert hålls i Phukets gamla stadsdel – FOTO-TUR

Phuket -

En blåssymfonikonsert med titeln "The Discovery Land" hölls i Phukets gamla stadsdel i går kväll, söndag (11 december)th).

Konserten öppnades av Phukets viceguvernör Amnuay Pinsuwan vid Charter Intersection.

Många människor anslöt till konserten iklädda Phuket traditionella dräkter. Konserten hölls samma dag som Laard Yai Walking Street Market där många utländska turister var intresserade.

Idag (12 decemberth), 'The Symphony at Sunset'-konsert kommer att hållas på Promthep Cape i Rawai från 5:30 till 8:30. Konserten hålls av Kasetsart University.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.