UPPDATERING: Kostnaden för brandskador på Phuket-färjan uppskattas till tio miljoner baht

Phuket -

Kostnaden för skador uppskattas till mer än 10 miljoner baht efter en färjebrand vid Koh Sirey, Rassada.

Vår tidigare historia:

En brand har skadat en färja parkerad vid en pir på Sirey Island, Mueang Phuket i går morse (11 december).

Nu till uppdateringen:

Ägaren till färjan, Mr. Nikorn Tormaitree, berättade för Phuket Express att igår, den 11 december, höll personalen på att rengöra piren när branden startade. De såg rök komma ut från färjan. I det här skedet tror färjeledningen att det var en olycka.

Den exakta orsaken till branden utreds av den rättsmedicinska polisen och Phuket Marine Office. Skadeståndskostnaderna uppskattas till mer än 10 miljoner baht.

Inga personskador uppstod till följd av branden även om videor av branden gick virala på sociala medier, inklusive vår egen HÄR.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.